Kesäleiri Scout Adventure 2023

Leirin logo

Kaipaisiko kesäsi menoa ja melskettä partiokavereidesi kanssa? Messukylän Metsäpojat järjestävät Scout Adventure-kesäleirin, jonne pääset partiokavereiden kanssa viettämään mahtavaa maailmanympärysmatkaa!

Ilmoittautua voit alta. Ilmoittautumiseen tarvitset Kuksa-tunnukset. Mikäli tunnusten tai ilmoittautumisen kanssa ilmenee ongelmia, voi yhteyttä ottaa leirinjohtoon. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu on hoidettava viimeistään 28.5.! Leirillä voi olla myös vain osan aikaa. Sovi tästä leirin johdon kanssa mielellään jo ennen ilmoittautumista.

Leirille ei saa tulla kipeänä tai oireilevana. Sairauden vuoksi peruneen leiriläisen leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Tervetuloa mukaan kesän parhaaseen partiospektaakkeliin, jossa pääsee nauttimaan mahtavasta ohjelmasta ja hyvästä menosta! Tavataan leirillä!

Terveisin,

Eemil Lehtonen 

(eemil.lehtonen@metsapojat.fi)

ja muut leirin johtajat

SUDENPENNUT

Leirille lähtö perjantaina 9.6. klo 17 Takahuhdin Pappilasta (Tanhuankatu 40). Lähdemme yhdessä vanhempien kyydein Keltolahteen (Keltolahdentie 105, matka n. 20 km)

Leirin hinta on 30€

VANHEMMAT IKÄKAUDET

Leirille lähtö maanantaina 5.6. klo 17 Takahuhdin Pappilasta (Tanhuankatu 40). Lähdemme yhdessä vanhempien kyydein Keltolahteen (Keltolahdentie 105, matka n. 20 km)

Leirin hinta on 70€

KAIKKI

Sunnuntaina 11.6. klo 12.30 alkaa Keltolahdessa yhteinen ohjelma, jonne myös vanhemmat ja muut läheiset ovat tervetulleita. Keltolahdesta lähdetään kohti Pappilaa noin klo 14, jossa vielä talkoillaan leirivarusteet yhteistuumin takaisin paikoilleen. Kotiin päästään lähtemään kun yhteiset tavarat ovat oikeilla paikoillaan.

Maksuohjeet:

Saaja: Messukylän Metsäpojat ry

Tilinumero: FI51 1544 3000 2647 75

Viitenumero: 194731104