Kesäleiri 2021

Kaipaisiko kesäsi menoa ja melskettä partiokavereidesi kanssa? Messukylän Metsäpojat ja Oriveden Eräsudet järjestävät Tiipii-kesäleirin, jonne pääset kavereiden kanssa viettämään mahtavaa intiaaniteemaista partioelämystä!

Ilmoittautua voit alta. Ilmoittautumiseen tarvitset Kuksa-tunnukset. Mikäli tunnusten tai ilmoittautumisen kanssa ilmenee ongelmia, voi yhteyttä ottaa leirinjohtoon. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu on hoidettava viimeistään 20.7.! Leirillä voi olla myös vain osan aikaa. Sovi tästä leirin johdon kanssa mielellään jo ennen ilmoittautumista.

Varotoimenpiteenä koronaviruksen varalta kiinnitämme leirillä erityistä huomiota hygieniaan, erityisesti käsihygieniaan. Leirille ei saa tulla kipeänä tai oireilevana. Sairauden vuoksi peruneen leiriläisen leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Tervetuloa mukaan kesän parhaaseen partiospektaakkeliin, jossa pääsee nauttimaan mahtavasta ohjelmasta ja hyvästä menosta! Tavataan leirillä!

Terveisin,

Roni Rinne (roni.rinne@metsapojat.fi, p. 040 484 9443)
ja muut leirin johtajat

SUDENPENNUT

Leirille lähtö lauantaina 31.7. klo 10 Takahuhdin Pappilasta (Tanhuankatu 40). Lähdemme yhdessä vanhempien kyydein Keltolahteen (Keltolahdentie 104, matka n. 20 km)

Leirin hinta on 10€

Leirikirje:

VANHEMMAT IKÄKAUDET

Leirille lähtö keskiviikkona 28.7. klo 18 Takahuhdin Pappilasta (Tanhuankatu 40). Lähdemme yhdessä vanhempien kyydein Keltolahteen (Keltolahdentie 104, matka n. 20 km)

Leirin hinta on 30€

Leirikirje:

KAIKKI

Sunnuntaina 1.8. klo 13 alkaa Keltolahdessa yhteinen ohjelma, jonne myös vanhemmat ovat tervetulleita. Leiri päättyy 1.8. klo 14 Keltolahdessa. Palaamme vanhempien kyydeillä kaupunkiin.

Maksuohjeet:
Saaja: Messukylän Metsäpojat ry
Tilinumero: FI82 1154 3500 1022 11
Viesti: Leiriläisen nimi