Kesäleiri 2020

Lähde mukaan hurjaan merirosvoseikkailuun! Messukylän Metsäpoikien perinteinen kesäleiri järjestetään 21.8.-23.8.2020 Teiskon Keltolahdessa lippukunnan omalla leiripaikalla. Leirillä opit vesillä liikkumisen taitoja sekä pääset kokeilemaan kykyjäsi merirosvona. Leiri on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille.

Lähtö tapahtuu Takahuhdin Pappilasta perjantaina 21.8.2020 klo 18 vanhempien kyydillä ja leiri päättyy sunnuntaina 23.8.2020 klo 15 Keltolahdessa, josta kotiinkuljetus toimii vanhempien kyydillä. 

Leirin hinta on 30€, johon sisältyy ruokailut, ohjelmat ja huikeita muistoja. Leirimaksu maksetaan Messukylän Metsäpojat ry tilille FI 82 1154 3500 1022 11 (viestikenttään vain leiriläisen nimi!). Jokaisella leiriläisellä tulee olla Suomen partiolaisten jäsenmaksu maksettuna!

Ohjelma toteutetaan ulkoilmassa, joten tärkeätä on valita säänmukainen ja lämmin vaatetus leirille, jossa pystyy olemaan ulkona. Kannattaa varata vaihtovaatteita mukaan, mieluummin hieman liikaa kuin liian vähän! Katso tarkempi varustelista leirikirjeestä.

Matkapuhelimia ei suositella käytettävän leirin aikana,  niiden turvallista säilytystä ei voida taata. Leirin johtajat tavoittaa puhelimitse kellon ympäri. 

Varotoimenpiteenä koronaviruksen varalta kiinnitämme leirillä erityistä huomiota hygieniaan, erityisesti käsihygieniaan. Majoituksen osalta varmistamme riittävän väljyyden. Voit ottaa mukaan oman majoitteen, kuten teltan tai riippumaton. Lippukunnalla on riittävästi telttoja, joten tämä ei ole välttämätöntä. Leirille ei saa tulla kipeänä tai oireilevana. Sairauden vuoksi peruneen leiriläisen leirimaksu palautetaan.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu Kuksan kautta osoitteessa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=35917 

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeisetään sunnuntaina 16.8.2020

Tervetuloa ja nähdään leirillä!
Terveisin leirin johtajisto

Kesäleirin logo