Perhepartio

Perhepartio on toimintaa, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Perhepartiossa tutkitaan luontoa, koetaan pieniä suuria asioita, ja toimitaan lasten ehdoilla. Perhepartio on hauska yhteinen harrastus lapsille ja aikuisille. Lisätietoa virallisesta ohjelmasta Suomen Partiolaisten sivuilta: Perhepartio-ohjelma.

Perhepartiolaiset kokoontuvat kerran kuussa. Järjestämme perhepartiotoimintaa yhteistyössä Messukylän Metsätyttöjen kanssa.

Perhepartioon voi tulla tutustumaan kerran ennen varsinaista ilmoittautumista jäseneksi. Kaikilla perhepartioon osallistuvilla tulee olla jäsenmaksu maksettuna. 4-6-vuotiaille on oma edullisempi jäsenmaksuluokkansa. Sen sijaan 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. Heillä on partiovakuutus voimassa vanhemman ollessa partion jäsen ja maksanut jäsenmaksun. Heillä ei ole muut jäsenetuudet voimassa. Perhepartiotoiminnassa mukana olevat aikuiset maksavat täyden jäsenmaksun.

Lisätietoja perhepartiosta voi tiedustella sähköpostilla: MeMen perhepartio-ohjaajalta Sampolta: sampo.tuukkanen@gmail.com, 040 541 5276 tai Metyn perhepartio-ohjaajalta Reetalta: reetta.piili@iki.fi, 040 8288585

Tietoja perhepartiosta myös Messukylän Metsätyttöjen verkkosivuilta: http://www.mety.fi/toimintaryhmat/perhepartio/