Perhepartio

Perhepartio on toimintaa, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Perhepartiossa tutkitaan luontoa, koetaan pieniä suuria asioita, ja toimitaan lasten ehdoilla. Perhepartio on hauska yhteinen harrastus lapsille ja aikuisille. Lisätietoa virallisesta ohjelmasta Suomen Partiolaisten sivuilta: Perhepartio-ohjelma.

Perhepartiolaiset kokoontuvat kerran kuussa. Järjestämme perhepartiotoimintaa yhteistyössä Messukylän Metsätyttöjen kanssa.

Perhepartioon voi tulla tutustumaan kerran ennen varsinaista ilmoittautumista jäseneksi. Kaikilla perhepartioon osallistuvilla tulee olla jäsenmaksu maksettuna. 4-6-vuotiaille on oma edullisempi jäsenmaksuluokkansa. Sen sijaan 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. Heillä on partiovakuutus voimassa vanhemman ollessa partion jäsen ja maksanut jäsenmaksun. Heillä ei ole muut jäsenetuudet voimassa. Perhepartiotoiminnassa mukana olevat aikuiset maksavat täyden jäsenmaksun.

VARJO22 KESÄLEIRIN Keltolahteen, Tampereelle!

Leirille on mahdollista osallistua osa-aikaisesti myös perhepartiolaisten 18.6. lauantaina ja halutessaan leirille voi jäädä yhdeksi yöksi telttamajoitukseen. Tiedossa kaikkea mahtavaa partio-ohjelmaa muiden leiriläisten kanssa!

Mitä on perhepartio?

Perhepartio on partiota alle kouluikäiselle lapselle yhdessä oman aikuisen kanssa. Tarkoituksena on tutustua partiotoimintaan ja saada yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Alaikärajaa perhepartiolaisille ei ole, mutta leirillä olemme koko päivän ulkona säästä riippumatta ja ohjelmaan osallistuminen on mielekkäintä 4-6-vuotiaille lapsille oman vanhemman tai muun tutun aikuisen kanssa yhdessä tehden ja toimien.

Saapuminen

Perhepartio-ohjelman aloitamme 18.6. klo 9.30 aamulla. Paikalle voi tulla omaa tahtia ja viettää leirillä sellaisen mittaisen päivän, kuin oman lapsen kanssa katsoo sopivaksi. Halutessaan voi olla yötä telttamajoituksessa sunnuntaihin asti ja osallistua Messukylän Metsätyttöjen ja Metsäpoikien 75-vuotissynttärijuhliin sunnuntaina klo 14-16, jonka jälkeen koko leiri loppuu.

Ajo-ohje Keltolahteen

https://tinyurl.com/keltsuun Varaudu myös siihen, että kävelymatkaa pysäköintipaikalta leirialueelle on melkein kilometri.

Ilmoittautuminen 

Tapahtuu sähköisesti Kuksan asiointipalvelun kautta viimeistään maanantaina 6.6.2022, osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=52084

Ilmoita jokainen osallistuja Kuksassa erikseen.

Tapahtumaan ilmoittautumisen löydät myös kirjautumalla asiointipalveluun www.asiointi.partio.fi tapahtumat välilehdeltä. Ilmoittautuaksesi tarvitset PartioID:n. Jos et ole vielä luonut PartioID:tä, aloita tutustumalla uuteen asiointipalveluun.

Jos PartioID:n luomisessa tai tapahtumaan ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia, ota hyvissä ajoin yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan (Roni Rinne) sähköpostitse roni.rinne@metsapojat.fi. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Leirimaksu

Leirin hinta on 10€/perhepartiolainen (aikuinen tai lapsi) lauantain ohjelmasta ja 15 €/perhepartiolainen, mikäli perhe jää yöksi.

Leirimaksu maksetaan lippukunnan tilille mielellään heti ilmoittautumisen jälkeen, mutta viimeistään 6.6.2022.

Saaja: Messukylän Metsäpojat ry

Tilinumero: FI51 1544 3000 2647 75 HUOM! Käytä viitettä: 194731104

Laita viestiksi Kesäleiri ja osallistujan nimi.

Kysyttävää?

Jos tulee kysyttävää leiriin liittyen, ota yhteyttä joko omaan johtajaasi tai leirinjohtaja Kipaan Kirsi Aalto 040 5531 401.

PS. Kenenkään ei pidä tulla mukaan partiotoimintaan, jos hänellä on sairastumiseen (esim. flunssa tai mahatauti) viittaavia oireita, edes lieviä. Ilmoittautumisen peruminen on mahdollista leirin alkuun asti ja sairastapauksissa maksetaan myös osallistumismaksu takaisin.

Lisätietoja perhepartiosta voi tiedustella sähköpostilla: MeMen perhepartio-ohjaajalta Sampolta: sampo.tuukkanen@gmail.com, 040 541 5276 tai Metyn perhepartio-ohjaajalta Reetalta: reetta.piili@iki.fi, 040 8288585

Tietoja perhepartiosta myös Messukylän Metsätyttöjen verkkosivuilta: http://www.mety.fi/toimintaryhmat/perhepartio/

Perhepartio