Perhepartio

Perhepartio on toimintaa, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Perhepartiossa tutkitaan luontoa, koetaan pieniä suuria asioita, ja toimitaan lasten ehdoilla. Perhepartio on hauska yhteinen harrastus lapsille ja aikuisille. Lisätietoa virallisesta ohjelmasta Suomen Partiolaisten sivuilta: Perhepartio-ohjelma.

Perhepartiolaiset kokoontuvat kerran kuussa. Järjestämme perhepartiotoimintaa yhteistyössä Messukylän Metsätyttöjen (MeTy) kanssa.

Perhepartioon voi tulla tutustumaan kerran ennen varsinaista ilmoittautumista jäseneksi. Kaikilla perhepartioon osallistuvilla tulee olla jäsenmaksu maksettuna. 4-6-vuotiaille on oma edullisempi jäsenmaksuluokkansa. Sen sijaan 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. Heillä on partiovakuutus voimassa vanhemman ollessa partion jäsen ja maksanut jäsenmaksun. Heillä ei ole muut jäsenetuudet voimassa. Perhepartiotoiminnassa mukana olevat aikuiset maksavat täyden jäsenmaksun.

SYKSYN 2023 KOKOONTUMISKERRAT

Perhepartio kokoontuu tyypillisesti klo 17.30. Kerta kestää tyypillisesti 1,5 tuntia. Syksyn kokous aikataulu

  • To 28.9. klo 17.30 Kulttuuriretki kirjastoon – Messukylän Kirjasto (Hintsankatu 1) Ilmoittaudu 27.9. mennessä
  • La 28.10. Retkipäivä – Messukylän seurakuntatalo (Aakkulankatu 2)
  • To 30.11. klo 17.30 Nuotioretki – Niihaman Maja (Pikku-Niihaman tie 80)
  • To 14.12. klo 17.30 Jouluaskartelu – Takahuhdin Pappila (Tanhuankatu 40)

Lisätietoja perhepartiosta voi tiedustella sähköpostilla: MeMen ohjelmajohtajalta Leeviltä: ohjelma@metsapojat.fi tai Metyn perhepartio-ohjaajalta Reetalta: reetta.piili@iki.fi, 040 8288585

Tietoja perhepartiosta myös Messukylän Metsätyttöjen verkkosivuilta: http://www.mety.fi/toimintaryhmat/perhepartio/