Perhepartio

Perhepartio on toimintaa, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Perhepartiossa tutkitaan luontoa, koetaan pieniä suuria asioita, ja toimitaan lasten ehdoilla. Perhepartio on hauska yhteinen harrastus lapsille ja aikuisille. Lisätietoa virallisesta ohjelmasta Suomen Partiolaisten sivuilta: Perhepartio-ohjelma.

Perhepartiolaisille järjestetään toimintaa noin kerran kuussa. Järjestämme perhepartiotoimintaa yhteistyössä Messukylän Metsätyttöjen kanssa, sillä isommalla porukalla on hauskempaa.

Perhepartioon voi tulla tutustumaan kerran ennen varsinaista ilmoittautumista jäseneksi. Kaikilla perhepartioon osallistuvilla tulee olla jäsenmaksu maksettuna. 4-6-vuotiaille on oma edullisempi jäsenmaksuluokkansa. Sen sijaan 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. Heillä on partiovakuutus voimassa vanhemman ollessa partion jäsen ja maksanut jäsenmaksun. Heillä ei ole muut jäsenetuudet voimassa. Perhepartiotoiminnassa mukana olevat aikuiset maksavat täyden jäsenmaksun.

SYKSYN 2021 KOKOONTUMISKERRAT

Lauantai 11.9. klo 15-17 – Ulkoilutaidot
Retki rannalle, Niihaman maja, Pikku-Niihamantie 98.
Ilmoittautumislomake Ilmoittautuminen 9.9. mennessä.
Tapahtuman kuvaus: Tehdään retki rannalle Niihaman majan ympäristössä. Tutustutaan rannan eläimistöön ja kasvillisuuteen. Mukaan voi ottaa omaa evästä, mahdollisuus lämmittää eväitä nuotiolla. Säänmukainen pukeutuminen. Perheestä riittää yksi ilmoittautuminen. Tapahtuma on ilmainen.

Torstai 30.9. klo 17.30 – Retkeilytaidot
Suunnistusilta, Paikka tarkentuu myöhemmin.
Ilmoittautumislomake päivitetään lähempänä tapahtumaa.
Tapahtuman kuvaus: Osallistutaan Tampereen Partiolaisten suunnistusiltaan. Harjoitellaan suunnistamista.

Maanantai 25.10. klo 17-19.30 – Kädentaidot
Huovutusta, Takahuhdin Pappila, Tanhuankatu 40.
Ilmoittautumislomake Ilmoittautuminen 23.10. mennessä.
Tapahtuman kuvaus: Harjoitellaan huovuttamista. Mahdollisuus kokeilla huovuttamista neulalla tai märkähuovuttamalla. Paikalle voi saapua joustavasti omalle perheelle sopivaan aikaan. Perheestä riittää yksi ilmoittautuminen. Tapahtuma on ilmainen.

Lauantai 11.12. – Osana lippukuntaa
Osallistuminen lippukunnan joulupäiväretkelle,
Takahuhdin Pappila, Tanhuankatu 40. Ilmoittautumislomake. Ilmoittautuminen 5.12. mennessä. Tapahtuman kuvaus: Perhepartiolaiset osallistuvat Metsätyttöjen päiväretkelle. Luvassa jouluista ohjelmaa koko perheelle. Ilmoittautuessa voit kertoa, jos osallistutte vain osaksi aikaa. Perhepartiolaisten ruokailut on suunniteltu seuraavasti: lounas n. klo 11.30 ja välipala n. klo 14. Perhepartiolaisilla on ohjelmaa ulkona klo 12-14, sillä välin pienimmät voi nukkua päiväunet vaikka mukana vaunuissa kulkien.

Lisätietoja perhepartiosta voi tiedustella sähköpostilla: sampo.tuukkanen(at)gmail.com

Tietoja perhepartiosta myös Messukylän Metsätyttöjen verkkosivuilta: http://www.mety.fi/toimintaryhmat/perhepartio/