Jäseneksi

Mukaan toimintaan!

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä jäsenhakemus tai kysy lisätietoja toiminnastamme ottamalla yhteyttä lippukunnan yhteyshenkilöön.

Lisää aikuisia tarvitaan mukaan!

Partio on myös hyvä koko perheen yhteinen harrastus. Lukekaa lisää aikuisista partiossa ja tulkaa porukalla mukaan! Aiempaa partiokokemusta ei tarvita, tekemällä ja kouluttautumalla oppii. Ota rohkeasti yhteyttä yhteyshenkilöömme.

Tällä hetkellä haemme pesteihin uusia ryhmänjohtajia! Pesteihin tarjotaan aina tukea ja jokaisella ryhmällä on aina vähintään kaksi ryhmänjohtajaa. Lippukuntamme tukee lisäksi johtajien kouluttautumista maksamalla johtajien osallistumisen kursseille ja koulutuksiin. Osaava ja motivoitunut johtaja on koko lippukunnan etu. Vastapainoksi pestille lippukunnassamme on tarjolla johtajahuoltoa ja muuta partiotoimintaa tukevaa toimintaa.

Partiosta eroaminen

Mikäli partiotoiminta ei ole tällä hetkellä ajankohtaista sinulle tai huollettavallesi tulee partiosta hakea eroa. Eroamiseen on kaksi tapaa.

1. Itse (jäsen-huoltaja) täyttämällä erohakemus partiorekisteri Kuksassa (suositellaan).

Ohje partiorekisteri Kuksan kautta eroamiseen löytyy täältä: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

2. Ilmoittamalla erosta lippukuntaan jäsenrekisterinhoitajalle. Jäsenrekisterinhoitajan yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.