Jäseneksi

Mukaan toimintaan!

Kiinnostaako partioharrastus? Messukylän Metsäpojat tarjoaa partiotoimintaa kaiken ikäisille Messukylän ja Takahuhdin alueella. Lämpimästi tervetuloa!

Useimmat liittyvät partioon mukaan elo-syyskuussa kun syyskautemme alkaa, mutta toimintaan on mahdollista tulla mukaan koska tahansa. Koko lippukunnan yhteinen aloitustapahtuma kerää yhteen lippukunnan johtajiston, vanhat jäsenet sekä uudet jäsenyydestä kiinnostuneet. Syyskauden 2023 aloitustapahtuma järjestetään maanantaina 21.8. klo 18 alkaen yhdessä sisarlippukuntamme Messukylän Metsätyttöjen kanssa. Tervetuloa tutustumaan meihin ja toimintaamme!

Jäseneksemme pääsee lähettämällä jäsenhakemuksen. Hakemuksen voi täyttää aloitustapahtumassa tai milloin vain kotona. Jäsenhakemukset lähtökohtaisesti käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoa

Voit tarkistaa jo etukäteen missä ja milloin eri-ikäisten ryhmämme kokoontuvat. Huomioi kuitenkin, että ryhmien aikataulut ja kokouspaikat voivat muuttua syyskauden alkaessa, eivätkä edelliskevään aikataulut välttämättä pidä paikkaansa.

Lisätietoja toiminnastamme saat ottamalla yhteyttä lippukunnan yhteyshenkilöön. Sopiva yhteyshenkilö on esimerkiksi oman ikäkauden ikäkausivastaava tai ohjelmajohtaja. Hakemukseen liittyvissä teknisissä haasteissa auttaa jäsenrekisterin hoitaja.

Olemme myös koostaneet oppaan partiolaisen kotiväelle, joka vastaa useimpiin partioaiheisiin kysymyksiin.

Lisää aikuisia tarvitaan mukaan!

Lippukuntamme tärkein voimavara ovat vapaaehtoiset johtajamme, jotka mahdollistavat lippukuntamme toiminnan omalla panoksellaan. Partio tarjoaa monenlaisia elämyksiä myös aikuiselle ja on myös hyvä koko perheen yhteinen harrastus! Aiempaa partiokokemusta ei tarvita, tekemällä ja kouluttautumalla oppii. Ota rohkeasti yhteyttä esimerkiksi lippukunnanjohtajaan tai pestijohtajaan.

Tällä hetkellä haemme pesteihin uusia ryhmänjohtajia! Pesteihin tarjotaan aina tukea ja jokaisella ryhmällä on aina vähintään kaksi ryhmänjohtajaa. Lippukuntamme tukee lisäksi johtajien kouluttautumista maksamalla johtajien osallistumisen kursseille ja koulutuksiin. Osaava ja motivoitunut johtaja on koko lippukunnan etu. Vastapainoksi pestille lippukunnassamme on tarjolla johtajahuoltoa ja muuta partiotoimintaa tukevaa toimintaa.