Infoa maanantain Ekoteosta

Metsäpoikien vuoden 2015 viimeinen tapahtuma on Ekoteko-tempaus Messukylän kirkolla. Keräämme ja lajittelemme perinteiseen tapaan kynttilät Messukylän hautausmaalta maanantaina 28.12. klo 10 alkaen. Homma loppuu viimeistään klo 14, mutta monena aiempana vuonna olemme ollet valmiita jo paljon aiemmin.

Tapahtuma on myös tärkeä osa lippukuntamme varainhankintaa ja toivomme, että tänäkin vuonna mahdollisimman moni metsäpoika ikään katsomatta pääsee paikalle, niin urakka saadaan nopeasti valmiiksi. Myös muut perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan talkoilemaan. Sopiva varustus on märkyyttä sietävät hanskat ja lämpimät vaatteet sekä talttapäinen ruuvimeisseli, mikäli haluaa käyttää apuvälinettä kynttilöiden kansien avaamiseen.

Yhteyshenkilönä ja vastuujohtajana paikan päällä on Henry Matinlauri ja häneltä saa myös tarvittaessa lisätietoja tapahtumasta sähköpostilla (etunimi.sukunimi@metsapojat.fi) tai puhelimella (0407043482).