Messukylän Metsäpoikien joulukampanja 2020

Kampanjamateriaalia

Tilaukset verkkosivujen kautta

Tee tilaus MeMen verkkosivujen kautta osoiteessa: http://joulukampanja.metsapojat.fi

Mistä on kyse?.

Messukylän Metsäpoikien vuoden tärkein varainkeruukampanja alkaa! Osallistua voivat kaikki lippukuntalaiset ja heidän vanhemmat. Adventtikalentereista, joulukorteista ja itsenäisyyspäiväkynttilöistä saatava tuottolla alennetaan lippukuntamme retki- ja leiritoiminnan kuluja, hankitaan kololle materiaalia viikkokokouksiin sekä parannetaan retkikalustoa.

Adventtikalenteri- ja joulukorttimyynti on Hämeen partiopiirinkampanja ja itsenäisyyspäiväkynttilämyynti on Messukylän Metsäpoikien sekä muiden lähialueen lippukuntien oma kampanja. Yhdessä ne muodostavat Messukylän Metsäpoikien joulukampanjan 2020.

Mitä myymme?

  •  Adventtikalenteri (Kuvittanut Christel Rönns) Hinta 10 € /kpl
  •  Joulukorttipussi (Mauri Kunnaksen piirtämä) Hinta 5 € /pss
  • Itsenäisyyspäivänkynttilät Hinta 6 € /pkt

Miten myymme?

Jokainen poika osallistuu myyntiin omalla panoksellaan. Perhepiiriin, naapureille ja tuttaville menee aina muutama korttipussi ja kalenteri kaupaksi. Näin saamme yhdessä koottua kasaan mukavan myynnin. 

Meillä on myös yhteisiä myyntitilaisuuksia yhteistyössä lähialueen supermarkettien kanssa. Tiedotamme niistä lähempänä tässä ja sähköpostitse.

Tänä vuonna on kiinnitettävä erityistä huomiota hygienia-asioihin.

Tuotteiden jakelu

Seuraavan kerran tuotteita on saatavilla ryhmien kokouksissa viikolla 43 eli 19.10 alkaen. Tuotteita jaetaan viikkokokouksissa viikottain tästä eteenpäin. Tee siis tilaus ja aloita myynti! Kampanjan alussa teet parhaat kaupat!

Tilitys

Adventtikalentereiden  tilitykset suoritetaan viikolla 48  oman ryhmän kokouksessa. Ehdoton takaraja on 3.12. Joulukorttien ja itsenäisyyspäiväkynttilöiden tilitykset tulee suorittaa viimeistään  viikolla 50.

Voit tilittää tuotteet myös suoraan lippukunnan tilille. Maksutiedot:

Saaja: Messukylän Metsäpojat ry
Tilinumero: FI82 1154 3500 1022 11 (Nordea)
Viesti: tilaajan/partiolaisen nimi

Kynttilöiden myyntipalkinnot

Tarkemmat tiedot kynttilöiden myyntipalkinnoista löytyy myyjän ohjeesta.


Adventtikalenterien ja korttien myyntipalkinnot