Kuukausitiedote 6/2024

Hei kaikki Metsäpojat, kotiväki ja kannatusjäsenet, tässä tulee kesäkuun kuukausitiedote!

Tässä tiedotteessa:

  • Kiitos kuluneesta keväästä
  • Syksyn toiminnan aloitus

Kiitos kuluneesta keväästä!

Metsäpoikien kevätkauden huipennus eli kesäretki pidettiin viime viikonloppuna. Kiitos kaikille osallistujille! Kesäretkellä jaettiin perinteiseen tapaan kevätkaudella suoritettuja merkkejä partiolaisille. Mikäli et päässyt kesäretkelle, ei hätää, merkit odottavat kyllä kesän yli.

Kesäretkellä palkittiin myös ansioituneita nuoria johtajia lippukunnan pronssisella ansiomerkillä. Suuret onnittelut!

Metsäpojat jää nyt ansaitulle kesätauolle ja alkaa valmistautua loppukesän Nuotta 24 -suurleiriin sekä suunnitella tulevan syyskauden kuvioita. Olemme toki edelleen tavoitettavissa kesälläkin esimerkiksi sähköpostitse, vastausaika voi olla hieman pidempi.

Kiitos kuluneesta keväästä ja nähdään taas syksyllä partion merkeissä!

Syksyn toiminnan aloitus

Syksyn toimintamme starttaa aloitustapahtumalla yhdessä Metsätyttöjen kanssa maanantaina 19.8. Takahuhdin Pappilassa eli osoitteessa Tanhuankatu 40. Tapahtuma on oiva mahdollisuus tulla tutustumaan meihin ja toimintaamme mahdollisille uusille jäsenille. 

Viikkotoiminta alkaa aloitustapahtuman jälkeisellä viikolla eli maanantaina 26.8. alkaen. Kokousajat ja -paikat ovat lähtökohtaisesti samat kuin tänä keväänä. Elokuun kuukausitiedotteessa tulee vielä lisää tietoa kauden alkamisesta.

Kuukausitiedotteet löydät nettisivuiltamme ajankohtaista-osiosta

Hyvää kesää!

Toivottavat Metsäpojat