Kuukausitiedote 4/2024

Tässä tiedotteessa:

  • Reissu – Partioparaati 5.5.
  • Keltolahden kevättalkoot 19.5.
  • Kesäretki 7.-9.6.

Reissu – Partioparaati 5.5.

Paraati järjestetään tuttuun tapaan Tampereella 5.5.2024. klo 10-15. Paraati lähtee Keskustorilta ja päättyy Särkänniemeen, jonne voi yhdessä läheistesi kanssa jäädä huvittelemaan paraati osuuden jälkeen. Ennen paraatin alkua Raatihuoneen edessä on monenlaista ohjelmaa paraatijuhlan merkeissä.

Tapahtumassa on tarjolla erikoishinnat Särkänniemen rannekkeille:

  • Ranneke, joka sisältää laitteet pituusrajojen puitteissa sekä Näsinneulan, Akvaarion ja Planetaarion sekä kaikki huvilaitteet 29€
  • Huvialueranneke huvipuistoalueelle 9 €
  • Ruokailuseteli 14 € (Buffet ruokailu huvipuiston avoinna olevissa buffet-ravintoloissa)
  • Särkänniemi-ranneke, voimassa koko kesän yhden päivän ajan partioperheille ja ystäville 37€, sisältää laitteet pituusrajojen puitteissa sekä Näsinneulan, Akvaarion, Koiramäen ja Planetaarion sekä kaikki huvilaitteet

Ilmoittaudu siis mukaan paraatiin ja tilaa omat Särkänniemen rannekkeesi 18.4. mennessä! Tarkemmat tiedot 9.4. lähetetyssä sähköpostissa.

Keltolahden kevättalkoot 19.5.

Rakas Keltolahden leirialueemme kaipaa taas joka keväistä kunnostustaan, jotta se on valmiina meidän kesäleiriämme varten. Toivotamme johtajt, jäsenet ja miksei kotiväenkin tervetulleeksi talkoilemaan! Lisätietoa talkoista on tulossa vielä lähempänä, mutta päivämäärän voi jo laittaa kalenteriin.

Kesäretki 7.-9.6.

Metsäpoikien kesäretki järjestetään Keltolahdessa kaikkien ikäkausien osalta pe 7.6.- su 9.6.

Retki päättää vuoden virallisen toiminnan. Retken päätteeksi muun muassa jaetaan kauden aikana suoritettuja suoritusmerkkejä. Retki on muun muassa oiva tapa hankkia kokemusta teltassa ja pois kotoa nukkumisesta ajatellen kesän isoa päätavoitetta Nuotta 24 Tampereen partiolaisten kesäleiriä. Retken hinta on sudenpennuille 25€ ja muille ikäkausille 30€. Tarkempaa tietoa tulossa kevään aikana!