Kuukausitiedoite 3/2024

Tässä tiedotteessa:

  • Nuotta 24 kesäleiri
  • Hiljainen viikko
  • Kevätkokous

Nuotta 24

Tampereen kuumimman kesäleirin eli Nuotta 24:n ilmoittautuminen on auki! 

Tampereen Partiolaiset viettää tänä vuonna 70-vuotisjuhlavuottaan ja sen kunniaksi järjestetään TP:n kaikkien lippukuntien yhteinen kesäleiri 26.7.-1.8.2024. Leirin nimeksi valikoitui Nuotta 24, sillä kolmekymmentä vuotta sitten järjestetty edellinen Tampereen Partiolaisten kesäleiri kulki nimellä Nuotta 94.

Kesän 2024 Nuotalle odotetaan noin 1000 osallistujaa, toivottavasti juuri sinä lähdet mukaan leirille!

Leiripaikkana toimii Iso-Kirjan leirialue Keuruulla, jonne kuljetaan yhteiskuljetuksilla Tampereelta. Sudenpentujen leiri on pe-su 26.-28.7. ja maksaa 70€. Seikkailijoiden ja sitä vanhempien leiri on 26.7.-1.8. ja maksaa 170€. Leirille voi osallistua lyhyemmäksi ajaksi päivähintaan 35€/päivä.

Tampereen partiolaiset onkin jo lähettänyt 22.2. sähköpostitse kaikille leirikirjeen, jossa on tarkempaa tietoa ja ohjeet ilmoittautumiseen. Leirikirjeen ja kaiken muunkin tiedon esim. ohjelmasta ja leiristpendeistä löydät osoitteesta https://tp.partio.fi/osallistujalle/

Ilmoittautuminen päättyy jo 27.3, älä siis unohda tätä!

Tärkeää lisäinfoa Metsäpojille:

Toisin, kuin Tampereen Partiolaisten leirikirjeessä mainitaan, lippukunta ei laskuta yhteiskuljetuksen hintaa osallistujilta, vaan maksaa sen itse. Tämä on mm. onnistuneen joulukampanjan varainkeruun ansiota.

Haluatko olla osana lapsesi leirielämystä? Otamme leirille mielellämme mukaan innokkaita vanhempia ja muita aikuisia, jotka haluavat olla mukana pyörittämässä leiriarkea ja samalla kokea itse partioelämyksiä. Jos kiinnostuit olethan yhteydessä lippukuntamme yhdyshenkilöön Henryyn, henry.matinlauri@metsapojat.fi

Hiljainen viikko

Partiosta pidetään lomaa pääsiäisenä. Hiljaisella viikolla 25.-31.3 ei ole viikkokokouksia. Myös 2. pääsiäispäivä eli 1.4 on vapaapäivä partiosta.

Kevätkokous

Messukylän Metsäpojat ry:n kevätkokous järjestetään 8.4.2024. Kokous on avoin kaikille lippukunnan jäsenille. Äänioikeutettuja kokouksessa ovat viisitoista vuotta täyttäneet jäsenmaksun maksaneet jäsenet. Kokouksesta lähetetään virallinen kutsu kaksi viikkoa ennen kokouksen ajankohtaa.