Kuukausitiedote 1/2024

Tässä tiedotteessa:

  • Talvileiri Pe-Su 16.-18.2.2024
  • Kesän leirit
  • Syksyllä lappiin?
  • Joulukampanjan palkintojen jako

Kolmen lippukunnan yhteinen Talvileiri 16.-18.2.2024

Paikka: Keltolahden leirialue (Keltolahdentie 115, Tampere)

Tänä vuonna Messukylän Metsäpojilla (MeMe) on poikkeuksellinen ilo ilmoittaa että järjestämme kolmen lippukunnan yhteisen talvileirin Keltolahdessa yhdessä Oriveden Eräsusien (OriEr) ja Juupajoen Eräpartion (JuEr) kanssa.

Merkitse kalenteriisi ajankohta nyt heti varatuksi leiriä varten. Tästä tulee ikimuistoinen leiri!

Lähtö Seikkailija, Tarpoja, Samoaja ja Vaeltaja ikäisille on perjantaina klo 18 pappilasta yhteiskyydeillä vanhempien avustuksella. Keltolahteen saavutaan porrastetusti perjantai iltana, jolloin pystytetään puolijoukkueteltat, pilkotaan polttopuut ja lämmitetään kamiinat. 

Sudenpennut saapuvat leirille lauantai aamuna ja heillä on mahdollisuus yöpyä yksi yö joko kämpässä tai puolijoukkueteltassa kamiinan lämmössä. Talvimakuupussia suositellaan joka tapauksessa. Jos yöpyminen syystä tai toisesta estyy, voi sudenpentu osallistua myös vain lauantain päiväohjelmaan (vanhempien vastuulle jää silloin noudon järjestäminen lapselle Keltolahdesta ohjelman päätyttyä lauantai iltana).

Leiri päättyy sunnuntaina iltapäivällä ja kyyditykset Pappilaan tai suoraan kotiin pyritään toteuttamaan kimppakyydeillä vanhempien avustuksella. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan lähempänä toteutusajankohtaa, kun logistiikka suunnitelmat lippukuntien välillä on saatu sovittua.

Leirikirje on odotettavissa vielä Tammikuun aikana. Se jaetaan sekä sähköpostilla koteihin että postauksena www-sivuille. Leirille ilmoittaudutaan viimeistään Pe 9.2. mennessä lähiaikoina julkaistavan Kuksa-linkin kautta. Pidähän silmällä MeMe somea, että olet heti ensimmäisten ilmoittautujien joukossa! Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa talven huipputapahtumaan, Talvileirille Keltolahteen.

Kesäretki ja kesän suurleiri

Metsäpojilla on suunnitteilla tälle kesälle poikkeuksellisesti kaksi leiriä.

Ensimmäinen tulee olemaan lippukunnan oma kesäretki Keltolahteen perinteiseen aikaan eli kesäkuun alussa 7.-9.6. Tänä vuonna retki on vain perjantaista sunnuntaihin. Lisätietoja tulee lähempänä, mutta päivän voi laittaa jo kalenteriin! Sunnuntaina kotiväki on perinteisesti kutsuttu mukaan yhteisiin päättäjäisiin.

Kesän toinen leiri on Tampereen Partiolaisten yhteinen kesäleiri Nuotta 24, jonne odotetaan yhteensä peräti 1000 osallistujaa! Leiri järjestetään Keuruulla Iso-Kirjan leirialueella. Sudenpentujen leiri on pe 26.7 – su 28.7. ja maksaa 70€. Vanhempien ikäkausie leiri on pe 26.7. – to 1.8. ja maksaa 170€. Leiristä informoidaan lisää lähempänä, mutta tämäkin unohtumaton partioelämys kannattaa merkata jo itselle ylös.

Syksyllä lappiin

Metsäpojilla on jo katse tulevassa syksyssä ja lapin vaelluksen suunnittelu on jo alkamassa. Viikon mittainen Lapin vaellus on yleensä yli 15 vuotiaille partiolaisille, mutta mitää ei ole vielä lukkoon lyöty. Tässä vaiheessa voi ilmaista oman innostuksensa vaikka omalle ryhmänjohtajalle, jotta saamme hieman kartoitettua potentiaalisia osallistujia.

Joulukampanjan palkintojen jako

Joulukampanjassa on aloitettu palkintojen jako ja niitä voi tulla noutamaan omista viikkokokouksista tai joulukamppanjapäälliköiden kanssa sovittuina aikoina.

jesse.kuohukivi@metsapojat.fi