Kuukausitiedote 12/2023

Tässä tiedotteessa:

  • Joulutauko partiotoiminnasta
  • EkoTeko kynttiläkeräys
  • Kiitos joulukampanjasta

Joulutauko viikkokokouksista

Metsäpojat kiittää kuluneesta syksystä ja vetäytyy joulutauolle. Toiminta jatkuu tammikuussa samaan aikaan ja samassa paikassa maanantaina 8.1. alkaen, ellei ryhmänjohtaja ole erikseen muuta ohjeistanut. Metsäpojat toivottaa rauhaisaa joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta koko jäsenistölle!

EkoTeko kynttiläkeräys

EkoTeko on jo perinteeksikin muodostunut varainkeruukampanja. EkoTeko on ulkoilutapahtuma, jossa Messukylän Metsäpojat ja Metsätytöt kokoontuvat koko lippukunnan voimin Messukylän uudelle kirkolle (Messukylänkatu 54) keräämään hautausmaalta palaneet kynttilät pois. Paikalla oleva johtajisto opastaa tapahtuman aluksi, kuinka edetään.

Tapahtuma järjestetään 28.12. klo 10-14. Tapahtuma on ohi, kun kynttilät on hautausmaan alueelta saatu kerättyä. Mitä useampi saapuu paikalle, sitä nopeammin yhteinen urakka on suoritettu.

Tapahtumaan ovat tervetulleita partiolaiset perheineen! Mukaan kannattaa ottaa partiohuivi, lämmin säänmukainen vaatetus, lämpimät käsineet sekä työkalu (esim ruuvimeisseli) jolla hautakynttilöistä saa metallin irroitettua ja kerättyä erikseen. Kierrätämme kynttilöissä käytetyn muovin ja metallin erikseen, lasi- tai led kynttilöitä emme kerää.

Tapahtuman lopuksi on tarjolla lämmintä mehua (oma kuppi mukaan) sekä piparia. Varmistaaksemme mehun riittävyyden pyydämme tapahtumaan osallistuvia ilmoittautumaan Kuksa-lomakkeella.

Kuksa-lomakkeella tapahtumaan ilmoittautuneelle partiolaiselle annetaan tapahtuman päätteeksi EkoTeko tapahtumamerkki. Ilmoittautumislomake: kuksaan.fi/67160 

Kiitos joulukampanjasta

Lippukunnan vuoden merkittävin varainkeruu, joulukampanja on tullut päätökseen. Kiitos kaikille osallistuneille. Joulukampanjasta saatuja tuloja käytetään lippukunnan toiminnan tukemiseen sekä kaluston huoltamiseen. 

Ahkerat myyjät palkitaan viikkokokouksissa myyntimenestyksen mukaisesti tammikuun aikana.