Kuukausitiedote 11/2023

Tässä tiedotteessa:

  • Itsenäisyyspäivä 6.12.
  • Tilannepäivitys joulukampanjaan
  • Muistutus lippukunnan syyskokouksesta
  • EkoTeko kynttiläkeräys

Itsenäisyyspäivä 6.12.

Messukylän Metsäpojat edustaa tuttuun tapaan muiden partiolippukuntien kanssa Itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksessa Messukylän kirkossa. Metsäpojat osallistuu myös lippuvartiolla juhlatilaisuuteen Messukylän hautausmaan sankarihaudoilla. Jumalanpalvelus alkaa kello 10 ja juhlatilaisuus pidetään heti sen perään. Tapahtuma kestää kokonaisuutena yhteensä noin 1,5 tuntia. Toivotamme kaikki partiolaiset ja kotiväen lämpimästi tervetulleeksi. Pyydämme tapahtumaan osallistuvia partiolaisia pukeutumaan partioasuun.

Tilannepäivitys joulukampanjaan

Joulukampanja tuotteiden palautuksia ja myyntitulojen tilityksiä voi hoitaa viikoilla 48-49 viikkokokouksissa tai keskiviikkona 29.11. Pappilassa (Tanhuankatu 40) klo 18-19.

Huomioittehan että ylimääräiset adventtikalenterit täytyy palauttaa viimeistään 1.12. ja muut tuotteet pitää palauttaa viimeistään 8.12.

Viikolla 50 pidetään ahkerille ryhmille pikkujoulut.

www.metsapojat.fi/joulukamppis

Muistutus lippukunnan syyskokouksesta

Partiolippukunta Messukylän Metsäpoikien sääntömääräinen syyskokous järjestetään maanantaina 27.11.2023 kello 18:00 alkaen Takahuhdin Pappilassa (Tanhuankatu 40). Pyydämme tapahtumaan osallistuvia partiolaisia pukeutumaan partioasuun.

Kokous on avoin kaikille jäsenille, äänioikeutettuja kokouksessa ovat viisitoista vuotta täyttäneet jäsenmaksun maksaneet jäsenet. Kokouksen esityslistan löydät 14.11. sähköpostitetusta kutsusta.

Tarjoilujen järjestämiseksi osallistujia pyydetään ilmoittautumaan Henry Matinlaurille (henry.matinlauri@metsapojat.fi) sunnuntaihin 26.11.2023 mennessä. Kokoukseen saa tulla ilmoittautumatta, mutta silloin tarjoilujen riittävyyttä ei voida varmistaa. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyden kautta. Tervetuloa

EkoTeko kynttiläkeräys

EkoTeko on jo perinteeksikin muodostunut varainkeruukampanja. EkoTeko on ulkoilutapahtuma, jossa Messukylän Metsäpojat ja Metsätytöt kokoontuvat koko lippukunnan voimin Messukylän uudelle kirkolle (Messukylänkatu 54) keräämään hautausmaalta palaneet kynttilät pois. Paikalla oleva johtajisto opastaa tapahtuman aluksi, kuinka edetään. 

Tapahtuma järjestetään 28.12. klo 10-14. Tapahtuma on ohi, kun kynttilät on hautausmaan alueelta saatu kerättyä. Mitä useampi saapuu paikalle, sitä nopeammin yhteinen urakka on suoritettu. 

Tapahtumaan ovat tervetulleita partiolaiset perheineen! Mukaan kannattaa ottaa partiohuivi, lämmin säänmukainen vaatetus, lämpimät käsineet sekä työkalu (esim ruuvimeisseli) jolla hautakynttilöistä saa metallin irroitettua ja kerättyä erikseen. Kierrätämme kynttilöissä käytetyn muovin ja metallin erikseen, lasi- tai led kynttilöitä emme kerää.

Tapahtuman lopuksi on tarjolla lämmintä mehua (oma kuppi mukaan) sekä piparia.

Seuraa Metsäpoikia somessa!

Metsäpoikien somesta löydät kuulumisia lippukunnan arjesta ja kaikkea muuta hauskaa. 

Metsäpojat löydät Facebookista nimellä Messukylän Metsäpojat sekä Instagramista käyttäjällä @metsapojat. Somefiidin löytää myös kotisivuiltamme metsapojat.fi.