Kuukausitiedote 10/23

Tässä tiedotteessa:

  • Joulukampanjan markettimyynnit
  • Syyssafari 18.-19.11.2023
  • Viestintäkysely

Joulukampanjan markettimyynnit

Joulukampanja on lähtenyt reippaasti liikkeelle. Vielä on hyvin aikaa tilata omat myytävät tuotteet ja alkaa kartuttaa palkintoja. Tutustu kampanjasivustoomme metsapojat.fi/joulukamppis ja sieltä löytyvään kirjeseen kotiväelle, jossa on kaikki oleelliset ohjeet.

Tulevilla viikoilla jokainen pääsee myymään todenteolla, kun Metsäpojat jalkautuu Kalevan Prismaan sekä Turtolan Citymarkettiin! Metsäpoikien myyntiajat ovat Kalevan Prismalla TI 31.10., KE 1.11., 13.11. ja 14.11. sekä Turtolan Citymarketilla MA 6.11., TI 7.11. aina kello 17.00. – 19.00. Kaikki myyntitilaisuudet ovat avoimia kaikille Metsäpojille.

Myynti tapahtuu sisällä kaupan aulatiloissa. Joulukampanjapääliköt päivystävät myyntipäivinä klo 17.00 – 19.00. kaupan aulassa pääovien lähettyvillä, Prismassa Hesburgerin luona, Citymarketissa 24h pesulan läheisyydessä. Ryhmänjohtajat voivat halutessaan määrittää ryhmälleen oman kokoontumispaikan.

Marketeille voi myös tilata tuotteita itselleen myytäväksi, jotka saa myyntitilaisuuden jälkeen kotiin vietäväksi. Pyydämme tekemään mahdolliset tilaukset 2 vrk etukäteen kuten yleensäkin, jotta ehdimme varmistaa tuotteiden riittävyyden.

Kauempana asuville ystäville ja sukulaisille voi lisäksi vinkata sivua www.adventtikalenteri.fi, jonka kautta voi tilata verkkokaupasta adventtikalenterin. Lisäksi palvelussa on listattuna eri partiolippukuntien myyntipäiviä ja paikkoja ympäri Suomen!

Jesse, Ville, Väinö ja Rasmus

Joulukampanjapäälliköt
joulukampanja@metsapojat.fi

Syyssafari 18.-19.11.2023

Tervetuloa patikoimaan ja yöpymään MeMe:n perinteiselle SyysSafarille Oriveden Iso-Vuorijärvelle. Tapahtuma on tarkoitettu lippukunnan samoajille, vaeltajille, aikuisille ja kannatusjäsenille. 

Iso-Vuorijärvi sijaitsee noin 19 kilometriä Oriveden keskustasta Ruoveden suuntaan kantatietä 66. Tilava parkkipaikka osoitteessa Rutajärventie 180. Alueella on komea riippukallio ja luola, jonne tehdään patikointiretki. Rengasmainen reitti on pituudeltaan 4.5km ja kunnostettu 2021.  

Polut voivat olla hyvin vetisiä, joten suosituksena kumpparit tai vastaavat veden pitävät jalkineet. Yöpyminen kirvesjärven laavulla, jossa myös ruokailut. 

Lähtö: Pappilasta Lauantaina 18.11 klo 10:00 kimppakyydeillä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, jos sinulla on ajoneuvo kuljetuksiin. 

Paluu: Sunnuntaina 19.11. noin klo 13 Pappilaan tai sopimuksen mukaan kotiovelle. 

Osallistumismaksu: Koko reissun hinta 10€ per osallistuja. Osallistumismaksu maksetaan käteisellä retkelle lähdettäessä. Kannatusjäsenmaksun maksaneilta ei peritä osallistumismaksua. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen Kuksassa viimeistään ma 13.11.2023

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=65832

Viestintäkysely jäsenistölle

Messukylän Metsäpojissa viestintävastaava sekä viestintätiimi ovat kehtittämässä lippukunnan viestintää uudelle mallille! Tarkoitus on tehdä lippukunnan viestinnästä jäsenillemme entistä parempaa.

Meidän on tärkeä kuulla miten sinä koet lippukuntamme viestinnän, ja missä ja minkälaista viestintää haluatte Metsäpojilta kuulla.

Kyselyyn vastataan nimettömänä. Vastauksia käytetään ainoastaan lippukunnan viestinnän kehittämiseen.

Linkki viestintäkyselyyn: https://forms.gle/fNQCEWLjva2bvpjz9

Jos mieleesi tulee kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä viestintävastaavaan (viestinta@metsapojat.fi).

Seuraa Metsäpoikia somessa!

Metsäpoikien somesta löydät kuulumisia lippukunnan arjesta ja kaikkea muuta hauskaa. 

Metsäpojat löydät Facebookista nimellä Messukylän Metsäpojat sekä Instagramista käyttäjällä @metsapojat. Somefiidin löytää myös kotisivuiltamme metsapojat.fi.