Kuukausitiedote 3/2023

Joulukorttikisan voittajat julki

Metsäpoikien ja Metsätyttöjen joulukorttikisa on saatu päätökseen ja voittajat ovat selvillä, onnea voittajille! Voittajatöitä pääset ihailemaan osoitteessa metsapojat.fi/korttikisa sekä ennen kaikkea ensi jouluna joulukortteihin painettuna.

————–

Partion pääsiäisloma

Myös partio pitää pääsiäisenä lomaa. Hiljaisella viikolla 3.-9.4. ei ole viikkokokouksia. Myös 2. pääsiäispäivä eli maanantai 10.4. on vapaapäivä viikkotoiminnasta.

————–

Viestintäkysely jäsenistölle

Messukylän Metsäpojissa viestintävastaava sekä viestintätiimi on kehittänyt lippukunnan viestintää uudelle mallille! Tarkoitus on muovata lippukunnan viestinnästä entistäkin tehokkaampaa, mutta ilman apua emme siinä onnistu.

Meidän on tärkeä kuulla missä ja minkälaista viestintää haluatte Metsäpojilta kuulla.

Kyselyyn vastataan nimettömänä. Vastauksia käytetään ainoastaan lippukunnan viestinnän kehittämiseen.

Linkki viestintäkyselyyn: https://forms.gle/fNQCEWLjva2bvpjz9

Jos mieleesi tulee kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä viestintävastaavaan (viestinta@metsapojat.fi).

————–

Metsäpoikien Kevätkokous

Partiolippukunta Messukylän Metsäpoikien sääntömääräinen kevätkokous järjestetään maanantaina 20.3.2023 kello 18:00 alkaen Takahuhdin Pappilassa (Tanhuankatu 40).

Kokous on avoin kaikille jäsenille, äänioikeutettuja kokouksessa ovat viisitoista vuotta täyttäneet jäsenmaksun maksaneet jäsenet.

Tarjoilujen järjestämiseksi osallistujia pyydetään ilmoittautumaan Henry Matinlaurille (henry.matinlauri@metsapojat.fi) sunnuntaihin 19.3.2023 mennessä. Kokoukseen saa tulla ilmoittautumatta, mutta silloin tarjoilujen riittävyyttä ei voida varmistaa. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyden kautta.

TERVETULOA!

Henry Matinlauri

Lippukunnanjohtaja

Messukylän Metsäpojat ry

————–

Johtajatulet

Johtajatulet ovat loppukesän kovin koulutustapahtuma kaikille yli 18 vuotiaille, niin partiolaisille kuin vaikka kotiväellekin. Johtajatulet syttyvät Evolla 25.-27.8. Tapahtuman Early Bird ilmoittautuminen on auki 4.4. asti, jolloin mukaan pääsee halvemmalla. Metsäpojat tukee tapahtumaan osallistuvia johtajia osallistumismaksussa. Tapahtumaan osallistuville on myös muodostettu Telegram-ryhmä. Tarvittaessa saat lisätietoja Metsäpoikien viestintävastaavalta. Johtajatuliin ja menneiden vuosien tunnelmiin voit tutustua osoitteessa https://johtajatulet.fi/

————–

Tapahtumia samoajille. 

Kohu on piirin perinteinen samoajaleiri, joka järjestetään 8.-11.6.2023 Iso Kirjassa Keuruulla. Ilmoittautuminen on nyt auki! 

Lisätietoja sekä ilmoittautuminen verkkosivulla https://hp.partio.fi/nyt/kohu/info/ 

Ryhmänohjaajakoulutus (ROK) on pakollinen osa samoajaohjelmaa. Kurssilla opitaan ryhmänjohtamiseen vaadittavia taitoja, tutustutaan uusiin ikätovereihin

Tampereen alueelta, saunotaan ja pidetään hauskaa. Kurssi valmistaa toimimaan johtajatehtävissä lippukunnassa. 

Kurssi on tarkoitettu kaikille Tampereen alueen samoajille tai viimeisen vuoden tarpojille (koulun 8.-luokka), joiden tarkoituksena on syksyllä siirtyä johtajatehtäviin tai toimivat jo lippukunnan johtajatehtävissä.

Metsäpojat kustantavat kokonaisuudessaan kurssimaksun edellyttäen, että kurssi suoritetaan loppuun asti. Kurssiin kuuluu pakollisena osana omassa lippukunnassa tehtävä 6kk mittainen johtamisharjoitus. 
Ilmoittautuminen on auki 19.3. asti ja se tapahtuu kuksassa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=58729