Partio jatkuu taas!

Tervetuloa aloittaamaan uutta partiovuotta!

Aloitustapahtuma

Lippukunnan syyskausi alkaa maanantaina 16.8. yhteisellä aloitustapahtumalla. Tapahtuma järjestetään Takahuhdin Pappilassa (Tanhuankatu 40) klo 18 alkaen. Ohjelmassa on hauskoja partiomaisia toimintapisteitä, joita voi kiertää omatoimisesti. Tapahtumassa pääsee tapaamaan vanhoja ja kenties myös uusia partiokavereita, myös partiotoiminnan aloittamisesta kiinnostuneet kannattaa ottaa mukaan tapahtumaan!

Viikkotoiminta

Varsinainen viikkotoiminta alkaa 30.8. alkaen. Viikkokokoukset jatkuvat samassa paikassa ja samaan aikaan kuin tänä keväänä.

Sudenpennut:
Oravat-lauma kokoontuu torstaisin klo 18-19 Messukylän seurakuntatalolla. Ensimmäinen kokous to 2.9.
Seikkailijat:
Susi-joukkue kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-19 Takahuhdin pappilassa. Ensimmäinen kokous ke 1.9.
Tarpojat:
Minkit-vartio sekä Ruåtsalaiset-vartio kokoontuu tiistaisin klo 18-19 Takahuhdin pappilassa. Ensimmäiset kokoukset ti 31.8.

PartioHype

Partion aloitusviikko huipentuu Särkänniemeen PartioHype tapahtumaan 4.9. PartioHype on koko Hämeen alueen yhteinen hupipäivä Särkänniemessä. Tapahtumaan voi ostaa Särkänniemen rannekkeen merkittävästi alennettuun hintaan. Lisäksi myynnissä on alennettuun hintaan Särkänniemen rannekkeita, jonka voi käyttää minä tahansa päivänä Särkänniemen kesäkaudella. Sekä tapahtumapäivän rannekkeita, että tämän kesän rannekkeita voi ostaa itselleen, perheelleen ja kavereilleen.

Ranneketilaukset ja lisätiedot tapahtumasta löydät tapahtuman nettisivuilta: https://hp.partio.fi/event/hp-partiohype/ . Ranneketilaus on auki 10.5.-16.6. sekä 2.8.-27.8. Tapahtuman järjestää Hämeen Partiopiiri, eikä Metsäpojat organisoi tapahtumaa varten ranneketilauksia, kuljetuksia Särkänniemeen tms. Särkänniemessä tapahtumaosallistujat ovat omalla tai huoltajien vastuulla, eikä Metsäpoikien johtajisto ole vahtimassa osallistujia.