Aloitustapahtuma 2020 ja toiminnan alku

Sydämellisesti tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet sekä partiosta kiinnostuneet lapset ja aikuiset Metsäpoikien aloitustapahtumaan!

Tapahtuma järjestetään maanantaina 24.8. klo 18 alkaen Takahuhdin Pappilassa (Tanhuankatu 40). Ohjelmassa on partiomaisia toimintapisteitä, joita saa kiertää omaan tahtiin. Lisäksi voi vaihtaa kuulumisia partiokavereiden ja johtajiston kanssa tai tulla tutustumaan Metsäpoikien tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin. Tapahtumasta kannattaa vinkata partiosta kiinnostuneille joko suullisesti tai facebookissa: https://www.facebook.com/events/381910922778643/

Ryhmien viikottainen partiotoiminta jatkuu seuraavalla viikolla eli 31.8. alkaen. Ryhmien säännölliset kokousajat ja -paikat ovat lähtökohtaisesti samoja kuin keväällä. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.

Nähdään taas partiossa!
Terveisin, Messukylän Metsäpojat