Partioparaati ja Särkänniemi

Kevät saapuu ja sen mukana partioparaati tänne Tampereelle! Partioparaati pidetään Tampereella 5.5. ja se marssii Keskustasta kohti Särkänniemeä. Paraatin päätteeksi on mahdollisuus päästä viettämään hauskaa päivää Särkänniemeen huomattavasti alennettuun hintaan. Tarkempia tietoja päivän aikataulusta, lippuhinnoista ja muusta osoitteessa www.hp.partio.fi/nyt/reissu

Kuulostaa hienolta! Miten pääsen mukaan? Ilmoittautuminen paraatiin ja tuotteiden tilaaminen tapahtuu lippukunnittain. Lippukunta ilmoittaa siis ilmoittautuneet jäsenet ja heidän tilaamat tuotteet Hämeen partiopiirille eli aluejärjestölle. Ilmoittaudu siis tämän sähköpostin ohjeiden mukaisesti!

Ilmoittautuminen on auki nyt ja päättyy ensi viikon sunnuntaina 14.4. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa osoitteessa www.kuksaan.fi/27322 . Lipputuotteiden tilaus muuttuu 14.4. jälkeen sitovaksi ja ne ilmoitetaan eteenpäin. Ilmoittautumisajan jälkeen voi ilmoittautua paraatiin sähköpostitse vielä 14.4. jälkeen, mutta Särkänniemen tuotteita ei voi enää tilata.

Särkänniemen tuotteita voi tilata partiolaisen lisäksi koko perheelle! Voitte siis viettää hauskan särkänniemi päivän koko perheen kanssa! Ilmoittaessasi useampi partiolaisia joko meille tai mahdollisesti eri lippukuntiin, ole tarkkana, että tilaat tuotteet vain kerran.

Messukylän Metsäpojat pitää partiolaisista huolta paraatin ajan, mutta ei enää Särkänniemessä. Särkänniemessä partiolaiset ovat huoltajien vastuulla tai omalla vastuullaan! Tarkemmat lipputuotteiden maksuohjeet ja muut lisätiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse myöhemmin. Mikäli aiheesta herää kysymyksiä tai muita pulmia ilmenee, avustan mielelläni.