Tervetuloa aloittamaan uutta partiovuotta!

Pidämme keskiviikkona 29.8. klo 18.30 alkaen Takahuhdin Pappilassa (Tanhuankatu 40) yhteisen aloitustapahtuman kaikille lippukuntamme uusille ja vanhoille jäsenille sekä heidän vanhemmilleen. Tapahtumassa pääsee tapaamaan kavereita, puuhastelemaan partiomaisilla rasteilla ja kuulemaan lippukunnan kuulumisia sekä mitä tuleva vuosi pitää sisällään.

Tapahtumaan voi myös pyytää partioharrastuksen aloittamista harkitsevia tuttuja, niin lapsia kuin aikuisia. Partiollahan ei nimittäin ole mitään yläikärajaa! Tällä hetkellä vapaita paikkoja eri ryhmissä on parhaiten kolmasluokkalaisille ja sitä vanhemmille pojille.

Olemme jo saaneet monta kyselyä, aloitetaanko MeMessä uusi lauma ekaluokkalaisille? Lauma alkaa, jos löydämme laumalle vetäjät. Tarjoamme uudelle johtajalle riittävän koulutuksen ja varmasti mukavan lippukunnan aloittaa uusi harrastus. Mitään aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Homma sopii esimerkiksi uuden aloittavan sudenpennun vanhemmalle. Mielellämme otamme laumaan useammankin vanhemman, jotta lauman vetäminen olisi mahdollisimman mukavaa. Myös äidit ovat tervetulleita!

Tervetuloa aloittamaan uutta partiovuotta!

www.metsapojat.fi

Seikkailijat kisoissa