Pestejä auki!

Partio on suunnattu lapsille ja nuorille, mutta aikuisia tarvitaan mukaan mahdollistamaan partioharrastus. Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita, koska partiossa on tarjolla monipuolisesti koulutusta myös uusille partion aloittaville aikuisille.

Tulevaksi syksyksi tarvitsemme kahta uutta akelaa (sudenpentulauman johtaja) ja 1-2 uutta sampoa (seikkailijajoukkueen johtaja). Esimerkiksi akelan pesti sopii sinulle erittäin hyvin, jos lapsesi on aloittamassa syksyllä sudenpentulaumassa.

Akelana tai Sampona järjestät kerran viikossa tunnin toimintaa sudenpentulaumalle tai seikkailijajoukkueelle yhdessä akela- tai sampokaverisi kanssa. Pestiin sitoutuminen on mahdollista sopia joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Keskimäärin pestin hoitaminen vie aikaa noin tunnin viikossa.

Vastapainoksi toiminnan järjestämisestä saat oikeuden osallistua lippukunnan johtajahuoltoon ja johtajille järjestettäville vaelluksille.  Lisäksi pystyt vaikuttamaan toiminnan laatuun ja opit tuntemaan partiotoimintaa. Messukylän Metsäpojat haluavat tukea jäseniensä osaamisen kehitystä maksamalla kaikki pestiin liittyvät partioliikkeen järjestämät koulutukset.

Partioon liittymisessä ei siis ole yläikärajaa. Nimestämme huolimatta myös naiset ovat tervetulleita Messukylän Metsäpoikien toiminnan mahdollistajiksi.

Lisätietoja saa lippukunnanjohtaja Antti Kinnuselta (etunimi.sukunimi@metsapojat.fi)