Toimintakausi 2016-2017 pyörähtää käyntiin

Kesäleirin ja Roihun päätyttyä on aika suunnata katseet jälleen viikkotoimintaan. Vanhoille jäsenille toiminta alkaa viikolla 35 eli ma 29.8 alkava viikko.

Alustavasti kokousajat ovat samat kuin edellisvuonna. Uudenkylän seurakuntatalolla kokoontuneet ryhmät kokoontuvat vastaisuudessa Takahuhdin Pappilassa (Tanhuankatu 40).

Mukaan toimintaan!

Uusien ekaluokkalaisten sudenpentulauma on toteutumassa ja uuden lauman toiminta alkaa viikolla 36 Takahuhdin Pappilassa!

Kaikkien ikäkausien toimintaryhmiin otetaan uusia harrastajia. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä jäsenhakemus tai kysy lisätietoja toiminnastamme ottamalla yhteyttä lippukunnan yhteyshenkilöön. Löydät myös tietoa lippukunnastamme kotisivujemme Jäseneksi ja Messukylän Metsäpojat ry osioista.

Lisää aikuisia tarvitaan mukaan!

Partio on myös hyvä koko perheen yhteinen harrastus. Lukekaa lisää aikuisista partiossa ja tulkaa porukalla mukaan! Aiempaa partiokokemusta ei tarvita, tekemällä ja kouluttautumalla oppii. Ota rohkeasti yhteyttä yhteyshenkilöömme.

Tällä hetkellä haemme pesteihin uusia ryhmänjohtajia! Pesteihin tarjotaan aina tukea ja jokaisella ryhmällä on aina vähintään kaksi ryhmänjohtajaa. Lippukuntamme tukee lisäksi johtajien kouluttautumista maksamalla johtajien osallistumisen kursseille ja koulutuksiin. Osaava ja motivoitunut johtaja on koko lippukunnan etu. Vastapainoksi pestille lippukunnassamme on tarjolla johtajahuoltoa ja muuta partiotoimintaa tukevaa toimintaa.

Mikäli herää kysyttävää, niin hallitus@metsapojat.fi osoitteesta tavoitat meidät parhaiten.