Ilmoittautumisaikaa Roihulle jäljellä reilu viikko

Roihu on Suomen partiolaisten järjestämä jättikokoinen kesäleiri, eli Finnjamboree, jonne odotetaan jopa 15 000 partiolaista Suomesta ja maailmalta. Roihun telttakaupunki kohoaa 20.-28.7.2016 Hämeenlinnan Evolle. Vastaava suurleiri järjestetään vain kerran kuudessa vuodessa.

Suurleiri Roihu on suunnattu tarpojille, samoajille ja vaeltajille sekä aikuisille. Metsäpojissa tämä tarkoittaa, että Karhu- ja Kettu-seikkailijajoukkueissa sekä Hyttyset- ja Minkit-sudenpentulaumoissa toimivat pojat ovat tervetulleita osallistumaan perheleirin kautta, jos heillä on huoltaja(t) mukana leirillä. Perheleirissä on ohjelmaa sudepentu- ja seikkailijaikäisille. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni perheleirin aikuinen osallistuu perheleirin työtehtäviin perheleirin arjen ohella. Lisää tietoa Roihusta ja perheleiristä löydät osoitteesta http://roihu2016.fi/perheleiri.

Normaalille leirille osallistuvat tarpojat ja alle 18-vuotiaat samoajat ilmoittautuvat leirille partion jäsenrekisteriin merkityn huoltajan tunnuksilla leirin sivuilla osoitteessa http://roihu2016.fi/ilmoittaudu. Mikäli huoltajatieto tai tunnukset puuttuu, pyydämme olemaan mahdollisimman pian yhteydessä Lasseen tai Samuliin. Tunnusten aktivoitumisessa on pieni viive ja ilmoittautuminen saattaa olla ruuhkainen viimeisinä ilmoittautumispäivinä, joten ilmoittautuminen kannattaa hoitaa kuntoon nyt viikonlopun ja alkuviikon aikana. Ilmoittautumiseen kannattaa myös varata aikaa, sillä lomakkeen kysymyslista on suhteellisen pitkä.

Käy myös tykkäämässä Metsätyttöjen, Metsäpoikien ja Niihaman Saukkojen yhteisestä Roihu-sivusta https://www.facebook.com/metymemenisa/ Facebookissa. Olennainen tieto välitetään myös muita kanavia pitkin, mutta eniten leirilippukunnan kuulumisia ennen leiriä ja sen aikana jaetaan tuon sivun kautta. Koko vuosi 2016 on omistettu Roihulle ja vaikka ei pääsisikään leirille, Roihun makuun pääsee suorittamalla kipinäaktiviteettejä kokouksissa ja retkillä yhdessä oman ryhmän kanssa. Lippukunta järjestää myös oman kesäleirin ennen Roihua leiripaikassamme Keltolahdessa.