Perhepartio

Perhepartio on toimintaa, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä tutun aikuisen kanssa. Perhepartiossa tutkitaan luontoa, koetaan pieniä suuria asioita, ja toimitaan lasten ehdoilla. Perhepartio on hauska yhteinen harrastus lapsille ja aikuisille.

Perhepartiolaisille järjestetään toimintaa noin kerran kuussa. Järjestämme perhepartiotoimintaa yhteistyössä Messukylän Metsätyttöjen ja Hervannan Hukkien kanssa, sillä isommalla porukalla on hauskempaa.

Perhepartioon voi tulla tutustumaan kerran ennen varsinaista ilmoittautumista jäseneksi. Kaikilla perhepartioon osallistuvilla tulee olla jäsenmaksu maksettuna. 4-6-vuotiaille on oma jäsenmaksuluokkansa. 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua, mutta heillä ei myöskään ole partiovakuutus voimassa toiminnassa. Perhepartiotoiminnassa mukana olevat aikuiset maksavat täyden jäsenmaksun.

SEURAAVAT KOKOONTUMISKERRAT

16.2. Kädentaidot Hervannan kirkolla, Lindforsinkatu 7ilmoittautuminen 14.2. mennessä

Harjoittelemme kädentaitoja ja tutustumme partioon ja muihin ryhmäläisiin. Virallisen tapaamiskerran jälkeen on mahdollisuus osallistua Tampereen Eteläisensrk:n yhteisvastuukeräyksen hyväksi järjestämään koko perheen talvitapahtumaan.

7.3. Ulkoilutaidot Halimasjärvelläilmoittautuminen 5.3. mennessä
27.3. Retkeilytaidot Pappilassailmoittautuminen 25.3. mennessä
26.4. Pajaniemen retkiilmoittautuminen 19.4. mennessä
17.5. Keltolahden retkiilmoittautuminen 10.5. mennessä (Kevään toiminta peruttu virusepidemian vuoksi. Palaamme syksyllä asiaan!)

Lisätietoja perhepartiosta voit kysyä sampo.tuukkanen@gmail.com