Messukylän Metsäpoikien joulukampanja 2018

Tuotteiden jakelu

Seuraavan kerran tuotteita on saatavilla Pappilasta ryhmien kokousten yhteydessä.

 

Tilaukset ja lisätilaukset

Tuotteiden tilaaminen hoidetaan mielellään verkkosivujen kautta, mutta perinteinen paperilomake on edelleen käytössä tietoteknisten ongelmien varalle.

Verkkotilaukset https://joulukampanja.metsapojat.fi
Lisätilaukset https://joulukampanja.metsapojat.fi/lisatilaus
Tulostettava tilauslomake tilauslomake_perinteinen
Joulukampanjaohje koteihin Ohje koteihin

Ensimmäisen tilauksen jälkeen voit tehdä lisätilauksen klikkaamalla. Lisätilauksen tekemiseen käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi, jonka annoit ensimmäisessä tilauksessa ja salasana on antamasi ”avain”. Jos avain on hukassa, sivustolta löytyy palautustoiminto.

Mistä on kyse?

Messukylän Metsäpoikien vuoden tärkein varainkeruukampanja alkaa! Osallistua voivat kaikki lippukuntalaiset ja heidän vanhemmat. Adventtikalentereista ja joulukorteista saatava tuotto käytetään paikkamaan lippukuntamme retki- ja leiritoiminnan kuluja, hankimme kololle materiaalia viikkokokouksiin sekä parannetaan retkikalustoa.

Itsenäisyyspäivän kynttilöiden myynti on Messukylän Metsäpoikien ja lähialueen lippukuntien oma kampanja ja sen tuotto käytetään lippukunnan kaluston ja leiripaikan ylläpitoon ja tänä vuonna 1e/myyty paketti tukemaan piirileiri Ilvekselle lähtijöitä.

Mitä myymme?

  •  Adventtikalenteri Hinta 7 € /kpl
  •  Joulukorttipussi (Mauri Kunnaksen piirtämä) Hinta 5 € /pss
  • Itsenäisyyspäivänkynttilät Hinta 6 € /pkt

Miten myymme?

Jokainen poika osallistuu myyntiin omalla panoksellaan. Perhepiiriin, naapureille ja tuttaville menee aina muutama korttipussi ja kalenteri kaupaksi. Näin saamme yhdessä koottua kasaan mukavan myynnin. Myynti tapahtuu mielellään pareittain ovelta ovelle kiertäen.

Tuotteiden jakelu

Seuraavan kerran tuotteita on saatavilla Pappilasta torstaina 24.10 17-19 välisenä aikana. Tuotteita toki jaetaan myös 29.10 alkavalla viikolla ryhmien kokouksissa.

Tuotteet tulevat ryhmäsi kokouksessa jakoon alkaen viikosta 43 (syysloman jälkeinen viikko). Tee siis tilaus ja aloita myynti! Kampanjan alussa teet parhaat kaupat!

Tilitys

Adventtikalentereiden ja itsenäisyyspäivänkynttilöiden tilitykset suoritetaan viikolla 49 oman ryhmän kokouksessa. Joulukorttien tilitykset tulee suorittaa viimeistään viimeisellä toimintaviikolla (vko 51).

Voit tilittää tuotteet myös suoraan lippukunnan tilille. Tilisiirrolla suoritettavista tilityksistä tulee tiedottaa joulukampanjapäällikköä. Jos olet merkinnyt tilauslomakkeeseen tilisiirron maksutavaksi tämä riittää ilmoitukseksi. Metsäpoikien tilinumero on: FI82 1154 3500 1022 11 (Nordea). Muista laittaa tilisiirron viesti kenttään tilaajan/partiolaisen nimi.

Kynttilöiden myyntipalkinnot

Adventtikalenterien ja korttien myyntipalkinnot